У російському Іжевську сталася стрілянина в школі, є десятеро загиблих

У росії в адміністративному центрі республіки Удмуртія Іжевську сталася стрілянина у школі – десятеро загиблих, серед них п’ятеро дітей.

26.09.2022
У російському Іжевську сталася стрілянина в школі, є десятеро загиблих
Фото із соцмереж

Про це повідомляють росЗМІ.

«Вранці 26 вересня чоловік відкрив стрілянину в іжевській школі № 88. Обставини того, що трапилося, поки не зрозумілі: телеграм-канали публікували фото класу із забарикадованими дверима», – йдеться у повідомленні.

Судячи з фото з місця події, біля школи знаходиться поліція та росгвардія.

За даними МВС, пападник наклав на себе руки.

Baza опублікувала відео, зняті школярами під час події; на них чути постріли.

Baza також опублікувала відео, зняте, мабуть, під час евакуації зі школи; на ньому видно, як рятувальник веде пораненого школяра, а поліцейські відганяють людей від школи.

Видання Mash повідомляє про дев’ятьох постраждалих школярів. «Діти рятувалися від куль, зістрибуючи із верхніх поверхів. Шість семирічних хлопців зараз знаходяться під опікою бригад швидкої допомоги. У двох із них тяжкі травми, у чотирьох – середні. Це або вогнепальні поранення або переломи після стрибків», – повідомляє Mash.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.