П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів

Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м’ячем.

23.04.2024
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів

Юний спортсмен може жонглювати м’ячем майже 9 тисяч разів. Зараз обдарований хлопець готується до чемпіонату світу з футбольного фристайлу.

Зокрема, рекорд жонглювання м’ячем зафіксував на відео батько хлопчика – теж Андрій Панів, який є тренером футбольної команди “Сокіл” у селі Мшана.

Батько Андрій Панів на початку повномасштабного вторгнення  вступив добровольцем до лав Збройних Сил України. Воював у 103-ій бригаді тероборони ЗСУ, брав участь в обороні населених пунктів Сіверськ, Соледар Донецької області. Згодом, повернувшись додому за сімейними обставинами, батько взявся тренувати сина.

Він помітив у Андрійка як велике захоплення футболом,  так і хороші спортивні задатки. Записав сина на секції з футболу та футбольного фристайлу (мистецтву жонглювання м’ячем), де хлопчик розвиває свою майстерність та поповнює технічний арсенал новими трюками. Власне, це п’ятикласнику вдається дуже добре, оскільки дитина наполегливо тренується та щоразу демонструє хороші результати.

«В Андрія велике майбутнє. Він просто горить футболом. Приходячи зі школи, одразу біжить грати в м’яча. Щоденні тренування дали свій результат», – каже батько юного спортсмена.

П’ятикласник вправно освоює мистецтво футбольного фристайлу, покращує техніку, координацію та витривалість.

Здібності Андрійка Паніва помітили та запросили виступати за збірну України з футбольного фристайлу. Зараз він готується до чемпіонату світу, що відбудеться наприкінці серпня у Копенгагені в Данії, де відстоюватиме Україну.

Побажаймо юному талановитому спортсмену з Львівщини успіху на світовій арені з футбольного фристайлу.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.