У Гарнізонному храмі Львова відбудеться “Лікарська Маланка”

1 січня о 16:00 годині у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла відбудеться традиційна “Лікарська Маланка”. Кошти, які зберуть під час заходу, скерують на допомогу ЗСУ.

01.01.2024
У Гарнізонному храмі Львова відбудеться “Лікарська Маланка”

Про це повідомив в.о. керівника Львівського обласного онкологічного центру Олег Дуда.

“Навіть у ці найважчі часи ми, як ніколи, повинні берегти наші традиції. Ворог прагне знищити наш народ, наші міста, нашу пам’ять. Однак, українські традиції міцніші за будь-яку зброю. Саме тому, як і в попередні роки, відбудеться наш щорічний благодійний захід “Лікарська Маланка“, – йдеться у повідомленні.

Під час заходу відбудеться збір кошів на дрони для Збройних Сил України. Усіх охочих запрошують доєднатися та провести цей вечір разом заради спільної мети.

“На фронті дуже потрібні дрони!

Наша Маланка – це продовження шляхетних традицій галицьких лікарів. Під час заходу лунатимуть традиційні українські колядки та щедрівки у виконанні легендарної капели “Дударика”, гурту автентичної музики “Коралі” та Софії Федини”, – підсумували у дописі.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.