На Львівщині оштрафували працівницю горілчаного заводу

Городоцький районний суд Львівської області оштрафував начальницю цеху заводу ТОВ “НВП “Абсолютний стандарт” на понад 100 тис. грн.

08.05.2024
На Львівщині оштрафували працівницю горілчаного заводу
Фото умовне

У 2022 році начальниця цеху на заводі ТОВ “НВП “Абсолютний стандарт” Марія П. придбала незаконно виготовлені алкогольні напої — горілку “Абсолютний стандарт”, настоянки “Абсолютний стандарт”, “Наливки зі Львова” різних видів, лікер “Старий Львів”, “Малиновий”, повідомляє Lviv.media.

Жінка не мала жодних документів про виготовлення напоїв та про їх відповідність державним стандартам України. Алкоголь Марія П. зберігала на території заводу без відома керівництва разом з близько 5 тис. порожніх пляшок різного об’єму, на яких вже були наклеєні етикетки продукції ТОВ “НВП “Абсолютний стандарт”. Зловмисниця збиралася таємно вивезти напої та продати їх під виглядом продукції заводу.

На судовому засіданні Марія П. повністю визнала свою провину та не стала заперечувати обставин, встановлених під час досудового розслідування. Жінка також зазначила, що погоджується з покаранням. Відтак, Городоцький районний суд Львівської області визнав Марію П. винною в придбанні та зберіганні з метою продажу незаконно виготовлених алкогольних напоїв. Жінку оштрафували на 102 тис. грн, а також зобов’язали сплатити 96 тис. грн витрат на судових експертів. Весь незаконно виготовлений алкоголь вилучать та знищать.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.