На Хмельниччині у церкві УПЦ МП знайшли літературу про «руську землю і Кирила»

Близько тисячі осіб 8 квітня у Старокостянтинові на Хмельниччині проголосували за перехід Свято-Різдво-Богородичного храму з УПЦ московського патріархату до ПЦУ. 

12.04.2023
На Хмельниччині у церкві УПЦ МП знайшли літературу про «руську землю і Кирила»

12 квітня місцевий активіст Сергій Худий опублікував світлини того, що знайшла в церкві ревізійна комісія, пише видання “Всім”.

“На фото маленька частина бібліотеки Церкви Різдва Богородиці (біля базару) у Старокостянтинові. Практично уся література і частина матеріальних цінностей були вивезені з храму ще перед зборами громади про перехід до ПЦУ, це те, що не встигли забрати. Куди всі ці роки дивилося СБУ?” — питає Худий. 

На світлинах “різдвяні послання від патріарха московського кирила”, “сказанія о руской зємлє”, “антипрививочна” література та багато іншого. 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.