Канада запровадила санкції проти російських пропагандистів, боярського і баскова

Санкції запровадили проти 38 фізичних і 16 юридичних осіб рф, які причетні до поширення російської дезінформації та пропаганди.

04.02.2023
Канада запровадила санкції проти російських пропагандистів, боярського і баскова

Про це йдеться в заяві на сайті уряду. 

“Війна президента владіміра путіна в Україні ґрунтується на брехні та обмані. російські операції з дезінформації залучили знаменитостей і так звані новинні організації, щоб вони повторювали тези кремля і намагалися виправдати звірства, які відбуваються на території України”, – йдеться в заяві.

До списку санкцій внесено державну медіакомпанію МІА “росія сегодня”, що об’єднує російськомовні інформаційні ресурси РІА Новини, ПРАЙМ, ІноЗМІ, ТОК, КОТ, Baltnews, Ukraina.ru, Соціальний навігатор і Arctic.ru.

Також у списку United World International і Фонд боротьби з репресіями, суб’єкти дезінформації, тісно пов’язані з євгенієм пригожиним, засновником і власником ПВК “вагнер”.

Під санкції Канади потрапили журналіст “Коммерсанта” андрєй колесников, колишній ведучий програми “Вєсті в суботу” сергій брильов, депутат держдуми, голова комітету з інформаційної політики, інформаційних технологій та зв’язку олександр хінштейн.

Крім того, у списку актори міхаіл боярський, марат башаров, дмітрій дюжев, міхаїл галустян, максим аверін; співаки ніколай басков, діма білан, ніколай расторгуєв, олег газманов, олександр буйнов; співачки ірина аллегрова, поліна гагаріна, надєжда бабкіна, вікторія дайнеко, телеведуча дана борисова.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.