Канада прийняла понад 210 тисяч українських біженців

Від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну до Канади вже прибули понад 210 тисяч українських біженців у межах програми CUAET.

22.01.2024
Канада прийняла понад 210 тисяч українських біженців

Про це повідомляє Прикордонне агентство Канади.

За програмою “Канадсько-український дозвіл на екстрені поїздки” (CUAET), створеною у березні минулого року, до Канади прибули 210 178 українців. Програма надає право українцям, які тікають від війни, на термінове отримання трирічного дозволу на роботу й проживання у Канаді, а також фінансову допомогу та тимчасове безкоштовне поселення.

До Уряду Канади подано вже майже 1,2 млн заявок на цю візу, з яких уже затверджено більш як 936 тис. Прийом нових заявок на цю програму вже закрито, й власники такої візи, щоб скористатися нею, мають до кінця березня приїхати до Канади.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.