Верховна Рада призначила головою СБУ Василя Малюка

За відповідну постанову №8425 проголосували 324 депутати.

07.02.2023
Верховна Рада призначила головою СБУ Василя Малюка

Василь Малюк став головою Служби безпеки України. Верховна Рада затвердила відповідне подання президента 7 лютого. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Василь Малюк від січня 2020-го працював у центральному управлінні СБУ як перший заступник начальника Головного управління з боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ. А вже у березні 2020-го Зеленський призначив його заступником очільника СБУ та начальником управління з боротьби з корупцією. На цій посаді Малюк був до липня 2021 року.

У лютому 2022-го його менш ніж на два тижні призначали заступником міністра внутрішніх справ. З посади звільнили через перехід на іншу роботу. 3 березня його призначили першим заступником голови СБУ. 18 липня 2022 року був призначений тимчасово виконувачем обов’язків Голови Служби безпеки України.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.