У Львівській області без електропостачання залишились понад 470 тисяч абонентів

Відновлення електропостачання орієнтовно триватиме до 21:00 29 грудня.

29.12.2022
У Львівській області без електропостачання залишились понад 470 тисяч абонентів
Фото: умовне

Про інформацію станом на 11:40 29 грудня повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький. 

“Жителі Львівщини, сьогодні маємо чергову масовану ракетну атаку росіян по території нашої держави. Сили ППО знищили 70% ракет, які летіли над Львівщиною. Ракети пошкодили об’єкт енергетичної інфраструктури. Інформації про потерпілих станом на цю мить немає”, – написав він. 

Наразі через пошкодження інфраструктури застосували аварійні відключення електроенергії.

Найскладніша ситуація з відновленням електропостачання у Львові та навколишніх населених пунктах. Без електроенергії 282 населені пункти, з них 76 частково. 

За інформацією диспетчерської служби “Львівобленерго” орієнтовно до 21:00 триватиме відновлення електропостачання на Львівщині у населених пунктах, які залишились без електроенергії після чергової атаки російських окупантів.

Дізнатись інформацію про відключення світла можна на сайті “Львівобленерго” у розділі “Чому немає світла”, а також у чат-ботах компанії у вайбері та телеграмі

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.