На Львівщині призначили нового керівника обласної прокуратури

Прокуратуру очолив Геннадій Демченко.

06.02.2023
На Львівщині призначили нового керівника обласної прокуратури
Фото: Львівська обласна прокуратура

6 лютого заступник Генерального прокурора Антон Войтенко представив колективу Львівської обласної прокуратури нового керівника – Геннадія Демченка, повідомляє пресслужба відомства. 

“Новопризначений керівник обласної прокуратури має великий досвід і володіє всіма необхідними знаннями і якостями для виконання поставлених завдань”, – наголосив заступник Генпрокурора.

Він підкреслив, що для досягнення результатів на пріоритетних напрямах, визначених Генеральним прокурором, необхідна ефективна і злагоджена робота всіх правоохоронних органів і органів прокуратури.

Окремо наголосили на важливості боротьби зі злочинними проявами, які підривають підвалини економічної безпеки держави.

У пріоритеті буде протидія правопорушенням у бюджетній сфері, тіньовому обігу підакцизних товарів, зловживанням у сфері митного контролю, екологічній сфері, а також боротьба із корупцією. Крім того, особливу увагу приділять розслідуванню кримінальних правопорушень, пов’язаних із повномасштабним вторгненням pociї на територію України.

Геннадій Демченко працює в органах прокуратури з червня 1995 року, понад 22 роки на керівних посадах. До призначення обіймав посаду начальника управління підтримання державного обвинувачення в суді Офісу Генерального прокурора.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.