Ексгравець збірної та зрадник України Тимощук вперше прокоментував війну

Тимощук все ще працює тренером у пітерському Зеніті й до цього часу зберігав мовчанку щодо звірств Росії. УАФ позбавила його всіх титулів та довічно заборонила займатися футбольною діяльністю на території України.

12.12.2022
Ексгравець збірної та зрадник України Тимощук вперше прокоментував війну
Анатолій Тимощук

Колишній гравець збірної, а нині зрадник України Анатолій Тимощук на дев’ятий місяць війни заговорив про російське вторгнення в Україну.

“Я живу тут багато років, мої діти ходять тут до школи. Не бачу різниці між народами України та Росії. У нас однакові мислення та менталітет. Зеніт – мій дім, не планую нікуди їхати. Люди завжди будуть говорити і погане, і добре.

А ті, хто говорить, який я поганий, нехай згадають, скільки матчів я зіграв за збірну України і скільки користі їй приніс. Те, що я мовчу про “СВО” (на Росії війну називають “спеціальна воєнна операція” – прим.), не говорить про те, що я підтримую її або ні.

У кожного є своя позиція, моя в тому, що не все так однозначно, тому я стараюсь про це не говорити”, – заявив Тимощук, передає football24.ua.

Нагадаємо, 43-річний Анатолій Тимощук – уродженець Луцька, за збірну України він провів 144 матчі. Тимощук також відомий своїми виступами за “Волинь”, “Шахтар”, “Зеніт” та “Баварію”. З 2017 року працює в пітерському клубі тренером.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.