Наступного сезону «Львів» може повернутися на футбольну мапу

Список професіональних клубів України може поповнитися ФК “Львів”.

29.03.2024
Наступного сезону «Львів» може повернутися на футбольну мапу
Львів проти Шахтаря в сезоні 2022/23 / Сайт "гірників"

Як повідомляє football24.ua, вже наступного сезону Львів може повернутися на футбольну мапу країни.

“Містяни” припинили існування після останняього місця в УПЛ 2022/23. Формально Львів має право почати наступний розіграш у Першій лізі, але роглядається інший сценарій.

Клуб може заявитися у Другу лігу абсолютно з нуля під новою юридичною особою і з повним ребрендингом (форма, емблема тощо). Все задля того, щоб не тягнути за собою чималі борги “мертвого” проекту Богдана Копитка.

“Де-факто фінансувати “новий Львів” буде Роман Михайлів, який досі займається дитячо-юнацькою школою клубу і паралельно є інвестором тернопільської Ниви. Вихованці школи і повинні скласти кістяк потенційної команди. Де-юре власником “містян” має стати хтось інший (наприклад, бізнес-партнери Михайліва), аби не виник конфлікт інтересів щодо одночасного володіння двома клубами”, – зазначили у повідомленні.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.