«Карпати» Матківського на останніх хвилинах втратили перемогу над конкурентом за лідерство у Першій лізі

Нива Бузова врятувалась в поєдинку 4-го туру Першої ліги проти Карпат.

18.08.2023
«Карпати» Матківського на останніх хвилинах втратили перемогу над конкурентом за лідерство у Першій лізі

Про це повідомляє “football24.ua”.

Перша ліга 2023/24, 4-й тур

Карпати – Нива Бузова – 1:1

Голи: Ігор Невес, 51 – Тименко, 90+1

В єдиному п’ятничному поєдинку зійшлись два лідери Першої ліги – Карпати та Нива Бузова, які здобули по 3 перемоги в 3 стартових турах. Напевне, через це перший тайм пройшов досить рівно, а жодна з команд не могла похвалитись перевагою над суперником.

А старт другої половини подарував гол.

“Класна комбінація Карпат на правому фланзі, Підлепенець з меж штрафного пробив по воротах, а Ігор Невес підлаштувався та переправив м’яч у сітку воріт. Гравці Ниви апелювали до судді, але безрезультатно: захисник залишився на газоні, чим залишив Невеса у грі. 

“Леви” могли подвоїти перевагу на 86 хвилині, але Рябов не зумів пробити воротаря. Але довести гру до перемоги Карпатам не вдалось. Дворовенко вкинув аут у самісінький штрафний, Тименко головою переправив м’яч у дальній кут, перекинувши воротаря”, – йдеться у дописі.

Таким чином, Карпати та Нива Бузова набрали по 10 очок і поділяють лідерство у Першій лізі.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.