Житель Тернопільщини незаконно зрубав дерев на 270 тисяч гривень

Йому загрожує позбавлення волі.

29.03.2023
Житель Тернопільщини незаконно зрубав дерев на 270 тисяч гривень
Фото: умовне

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

Працівник воєнізованої охорони залізниці повідомив правоохоронців, що на території населеного пункту Прошова, працівник колії виявив пні дубів та ясенів, які були захисними лісонасадженнями залізниці.

Виявилось, що до вирубки дерев причетний 32-річний місцевий мешканець. Загалом він незаконно зрубав 27 дерев у лісосмузі, яка знаходиться у постійному користуванні “Укрзалізниці”. 

Завдані збитки оцінили у 270 тисяч гривень.

У поліції зазначили, що в минулому чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння різноманітних злочинів.

Наразі йому оголосили підозру за вчинення злочину передбаченого частиною 2 статті 246 Кримінального кодексу України (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу). Санкція передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.