На Тернопільщині чоловік намагався викрасти свого колишнього підлеглого

Незаконне позбавлення волі або викрадення людини інкримінують 40-річному мешканцю Одещини.

16.06.2023
На Тернопільщині чоловік намагався викрасти свого колишнього підлеглого
Фото: умовне

Чоловік так помстився знайомому, розповіли у поліції Тернопільщини.

Зазначається, що із заявою про злочин до поліції Ланівців звернувся житель Одеської області, який через воєнні дії тимчасово проживає на Тернопільщині. Він розповів що його знайомий викрав його та намагався вивезти у невідомому напрямку.

З’ясувалось, що підозрюваний теж приїхав до міста з іншої області. Обидва переселенці добре знали один одного і деякий час працювали разом. Саме через втрату роботи між ними склалися неприязні стосунки. Після чергової сварки потерпілий пошкодив автівку колишнього роботодавця. А той вирішив помститися. Під час зустрічі він погрожуючи, силоміць запхнув чоловіка в автомобіль і поїхав з місця події. Потерпілому вдалося відкрити багажник і вибратися з машини просто під час руху транспорту. Він одразу подався в поліцію.

Підозрюваного у злочині затримали. Кривдник заявив, що хотів залякати вже колишнього товариша та вивезти за межі міста. Такі протиправні дії слідчі кваліфікували згідно з частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено підозру. Затриманому загрожує до п’яти років ув’язнення.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.