Прикордонники на Львівщині затримали сімох чоловіків під час втечі за кордон

Системи моніторингу кордону, що встановлені на ділянках відділень «Грушів» та «Мшанець», зафіксували рух двох груп осіб у бік кордону з Польщею.

08.05.2024
Прикордонники на Львівщині затримали сімох чоловіків під час втечі за кордон

Як повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, за кілька хвилин прикордонники висунулися на перехоплення. Згодом, за кількасот метрів до держрубежу військовослужбовці затримали чотирьох українців, ними виявилися мешканці Львівської та Київської областей.

Ще двох чоловіків затримали на ділянці відділу «Нісмичі». Наряд помітив рух двох невідомих. Для перевірки від підрозділу вибула група реагування, яка затримала поблизу кордону двох мешканців Волині.

Окрім того, інспектор відділу «Сянки» на залізничній станції виявив уродженця Донецька, який не зміг пояснити мети свого перебування в прикордонні. В ході бесіди чоловік зізнався, що мав намір незаконно перетнути кордон поза межами чинних пунктів пропуску.

Усіх затриманих доставлено до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності. Подальшу долю затриманих буде вирішувати суд.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.