Під Бахмутом врятували військового, який жив у підвалі 42 дні

Російські окупанти в селі під Бахмутом понад 40 днів тримали в підвалі пораненого українського воїна без їжі й води. Однак Олексій Гордєєв вижив і був врятований новозеландським легіонером, коли ЗСУ відбили ворожу позицію.

15.03.2023
Під Бахмутом врятували військового, який жив у підвалі 42 дні

Про це розповів журналіст Андрій Цаплієнко в своєму Telegram.

“Воїни, які звільнили село під Бахмутом, знайшли у підвалі полоненого українського бійця Олексія Гордєєва. З дірками від куль та осколків у стегні та спині, але живий! З пекла його витяг доброволець ЗСУ з Нової Зеландії”, – написав Цаплієнко в телеграмі.

“Нагорі точилися бої, а поранений Олексій 42 (!) дні лежав у підземеллі серед його вбитих і вмираючих від ран товаришів, яким він хотів, але не міг допомогти. Харчувався він крихтами – схуд із 80 до 42 кг, пив із калюж, а коли вода закінчилася – [пив] отруйний антифриз із нагрівача”, – розповів фронтовий кореспондент.

За його словами, зараз Олексій Гордєєв у шпиталі у Дніпрі. Його прооперували, лікують від отруєння та дистрофії, скоро переведуть до клініки в Києві.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.