Пілот львівської 80-ки розповів, як полює на ворогів на Донеччині

Військовий з позивним «Депп» – оператор дрону одного з десантно-штурмових батальйонів. У цивільному житті він був завскладом по медичній продукції. Усе життя до служби прожив у Бахмуті.

19.02.2024
Пілот львівської 80-ки розповів, як полює на ворогів на Донеччині

Перші пів року наступу росіян він нікуди не виїжджав. Довелося залишити своє місто, коли його почали рівняти під нуль, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Рік тому «Депп» отримав повістку, прийшов у військкомат та почав мститися ворогам.

«Окупанти стараються вночі пролізти невеликими групами по 2-3 людини. Ми справляємось та вбиваємо їх. Робота є постійно. Весільні дрони – дуже ефективна зброя, як виявилось. Нічні скиди набирають обертів. Коли ти знаходиш групу ворога, яка насувається, і розумієш, що там твої побратими сидять на позиціях, хочеться максимально класно зробити свою роботу, щоб нашим було максимально безпечно. Хочеш і робиш», – розповів військовий.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.