Військовий зі Львова, який 10 років мріяв з дружиною про дитину, став батьком

44-річний військовий Андрій Шепетько та його дружина 36-річна Наталя – львів’яни. Близько 10 років пара мріяла стати батьками.

11.04.2024
Військовий зі Львова, який 10 років мріяв з дружиною про дитину, став батьком

Наталя двічі вагітніла, але обидва рази плід завмирав. А у вересні 2022 року Андрія мобілізували до війська, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Тривалий час чоловік служив на Авдіївському напрямку, де точилися запеклі бої. Ротацій не було. Бачилося подружжя не частіше ніж раз на місяць, та й то у прифронтовому місті. Подружжя вже й не вірило, що їм судилося мати дітей. І ось торік у липні дружина сповістила Андрія по телефону, що вона носить під серцем дитя.

Наталя розповідає, що відчувала у період вагітності. «Було складно. Я постійно переживала за перебіг. До того ж, поруч не було чоловіка. Мені бракувало його підтримки. Намагалася якомога частіше їздити до нього, хоча він і не дозволяв. А останні три місяці перед пологами ми зовсім не бачилися, бо там стало надто небезпечно», – ділиться жінка.

Попри перші дві невдалі спроби, війну та постійну тривогу за чоловіка, Наталі вдалося виносити здорову дівчинку. Первістка Андрія та Наталі з’явилася на світ 5 квітня у лікарні святої Анни, що відома серед львівʼян як пологовий на Мечникова, на 39-му тижні вагітності шляхом кесаревого розтину.

Вага дівчинки при народженні – 3300 г, зріст – 52 см.

«Пощастило, що я якраз був на ротації. Дружина подзвонила і сказала, що все почалося. Я швидко зібрав речі і відпросився в керівництва. Згодом вона набрала ще раз і сказала, що я вже став татом. Я летів, як на крилах, щоб якнайшвидше обійняти її», – пригадує день пологів захисник.

Новоспечені батьки вирішили назвати доньку Софією. На 4-й день Андрій забрав своїх дівчат додому. А вже наступного дня повернувся до війська.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.