Очільник посольства України покинув Грузію

Він працював там чотири роки.

18.05.2023
Очільник посольства України покинув Грузію

18 травня тимчасово повірений у справах України в Грузії Андрій Касьянов повідомив, що залишає країну. Про це йдеться у заяві посольства України у Грузії.

“Залишаючи Грузію, хочу побажати всім вам миру, добробуту, гармонії та єдності, успіхів, щастя та добробуту”, – сказав Касьянов.

Він наголосив, що твердо переконаний, що в Україні та Грузії не тільки спільна історія, але й спільне світле майбутнє в єдиній дружній сім’ї європейських народів.

“Стратегічна мета наших країн доєднання до ЄС і НАТО – це питання найближчого часу”, – додав тимчасово повірений.

Він зазначив, що розв’язана росією війна проти України зміцнила дружбу грузинів і українців, і подякував громадянам Грузії за допомогу, яку вони надали та продовжують надавати.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.