На Рівненщині у пенсіонерки знайшли канабісу на 240 тис. грн

Жінка входила до злочинної групи наркоторговців, що постачали наркотики в установи виконання покарань.

26.04.2023
На Рівненщині у пенсіонерки знайшли канабісу на 240 тис. грн
Фото: поліція Рівненської області

Про це повідомила поліція Рівненської області.

Під час обшуку в господарстві 64-річної костопільчанки слідчі знайшли 800 грамів канабісу, вартість якого за цінами “чорного” ринку становить понад 240 тис. грн. Крім того, у неї вилучили шість банківських карток, мобільний телефон та інші речові докази.

Правоохоронці зазначили, що пенсіонерка виявилась п’ятою учасницею злочинної групи, яка займалася незаконним збутом наркотичних речовин та сильнодійних лікарських препаратів в установи виконання покарань.

Канабіс мешканці Костополя постачав 42-річний рівнянин — один із фігурантів кримінального провадження. Наразі він перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Сама ж зловмисниця від надання показань відмовляється.

Крім того, поліцейські з’ясували, що костопільчанка місяць тому відправила засудженому посилку із сильнодійними лікарськими препаратами.

Досудові розслідування тривають. За результатами призначених експертиз наркозбувачці повідомлять про підозру. Максимальне покарання, яке може їй загрожувати — до десяти років позбавлення волі.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.