На Львівщині ліквідували нарколабораторію з місячним прибутком 2,5 млн грн

До складу злочинної групи входило шестеро осіб.

26.04.2024
На Львівщині ліквідували нарколабораторію з місячним прибутком 2,5 млн грн

Як повідомляє Поліція Львівської області, зловмисники  – п’ятеро чоловіків віком від 32 до 40 років, а також 32-річна жінка.

Під час обшуків за місцями проживання, в гаражних боксах та в автомобілях правоохоронці виявили і вилучили: хімічне обладнання та інгредієнти для виготовлення психотропної речовини, пакунки та ємності із речовиною білого кольору, прекурсори, чорнові записи, нарковмісні пігулки та інші речові докази.

Один з учасників злочинної групи, 36-річний мешканець Стрия, був затриманий 24 квітня у Львові під час передачі партії психотропів іншому наркоділку. З собою він мав 2 пакунки з амфетаміном загальною масою близько 100 грамів.

Також, правоохоронці припинили діяльність лабораторії, «працівники» якої налагодили виробництво наркотиків. За місяць фігуранти виготовляли близько 5 кілограмів психотропів.

Місячний прибуток учасників групи становив близько 2,5 мільйони гривень.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.