Працівник ТЦК на Львівщині їздив за кермом у стані наркотичного сп’яніння

Яворівський районний суд Львівщини визнав працівника районного ТЦК Романа Г. винним у нетверезій їзді. Військового зупинили за кермом легковика з ознаками наркотичного сп’яніння.

07.05.2024
Працівник ТЦК на Львівщині їздив за кермом у стані наркотичного сп’яніння

Працівник РТЦК у Радехові Роман Г. 18 березня 2024 року керував автомобілем Renault Megane Coupe у Яворові з ознаками наркотичного сп’яніння. Зокрема, у чоловіка було порушення мови, координації рухів, зірниці очей не реагують на світло, повідомляє Zaxid.net.

Військовий відмовився пройти перевірку у медзакладі, на нього склали протокол про нетверезу їзду.

У суді Роман Г. заперечив свою провину у їзді під наркотиками. За його словами, він не пройшов медичний огляд, бо поспішав.

Справу розглянула суддя Наталія Швед, яка дослідила усі матеріали, зокрема відео з місця зупинки – на відео видно як Роман Г. підтвердив, що напередодні вживав наркотики.

Суддя визнала працівника ТЦК винним у нетверезій їзді. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Постанову ще можна оскаржити.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.