На Буковині у контрабандистів конфіскували три авто та цигарки

Контрабанду перевозили громадяни Румунії.

24.04.2023
На Буковині у контрабандистів конфіскували три авто та цигарки
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Під час огляду мікроавтобусів “Мерседес” та “Форд” в міжнародному автомобільному пункті пропуску “Красноїльськ”, прикордонники спільно зі співробітниками митної служби виявили спеціально обладнані схованки в авто. 

“Використовуючи конструктивні особливості транспортних засобів, водії – громадяни Румунії, сховали у порожнинах під декоративною обшивкою стелі та задніх дверей 250 та 450 пачок сигарет без марок акцизного податку України”, – розповідають у відомстві. 

За попередньою оцінкою вартість тютюнових виробів склала понад 45 тисяч гривень. Також за незаконне переміщення тютюну мікроавтобуси марки “Мерседес” та “Форд”, вартістю 350 та 400 тисяч гривень відповідно, конфіскували.

Інший громадянин Румунії приховав 100 пачок сигарет в обшивці передніх сидінь та в пластиковому кожусі коробки передач. Його викрили у пункті пропуску “Порубне”. Вилучені тютюнові оцінили у 6 тисяч гривень, а автомобіль марки “Опель” у 100 тисяч гривень.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.