Львів’янину, який збив військового на блокпості, загрожує до 8 років тюрми

До суду скеровали обвинувальний акт щодо 30-річного жителя Львова.

18.12.2023
Львів’янину, який збив військового на блокпості, загрожує до 8 років тюрми

Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

“У листопаді 2022 року водій автомобіля “AUDI А6”, рухаючись правою смугою автодороги Київ – Чоп в напрямку м. Рівне, не обрав безпечної швидкості руху, в’їхав у шлагбаум біля стаціонарного посту патрульної поліції “Корець” та збив військовослужбовця, який ніс службу на пункті пропуску транспортних засобів. Внаслідок отриманих травм 41-річному потерпілому ампутували кінцівку”, – йдеться у повідомленні.

Обвинувальний акт скеровано до Корецького районного суду. Прокуратура також подала позов про стягнення 164 тис. грн в інтересах держави в особі НСЗУ за лікування потерпілого у медзакладах.

Обвинувачений своєї вини не визнає.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.