Британський прем’єр прокоментував дії Китаю щодо війни в Україні

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак заявив, що росія залежить від Китаю, а тому глава КНР Сі Цзіньпін може вплинути на путіна.

29.03.2023
Британський прем’єр прокоментував дії Китаю щодо війни в Україні
Ріші Сунак

Про це він повідомив під час виступу у британському парламенті, цитує його Sky News.

За його словами, він не вважає негативним виснаження військових запасів Британії через допомогу Україні, оскільки озброєння було використано для стримування та ослаблення рф.

Він закликав Сі Цзіньпіна використати свій вплив на путіна, щоб покласти край війні, а також прямо поговорити з президентом Володимиром Зеленським про будь-які мирні пропозиції.

“Очевидно, що росія залежить від Китаю, і ми б попросили Сі використати свій вплив на Путіна, щоб переконати його припинити цю війну і піти з України як попередня умова для будь-яких переговорів”, — сказав Сунак.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.