В українській розвідці прокоментували нібито витік інформації про контрнаступ

Американське видання The New York Times з посиланням на джерела в адміністрації президента США Джо Байдена повідомило, що у твіттер та телеграм потрапили «засекречені військові документи, які деталізують плани США та НАТО щодо розвитку української армії перед запланованим контрнаступом».

08.04.2023
В українській розвідці прокоментували нібито витік інформації про контрнаступ

Україна чекає на інформацію від Пентагону щодо «витоку секретних документів про контрнаступ», однак попередній висновок — ці матеріали містять викривлені дані. Про це 7 квітня в етері телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов, передає «Бабель».

«Оскільки є інформація, що Пентагон проводить розслідування, то ми повинні від нього почути інформацію про це розслідування. Важливо памʼятати, що останні десятиліття найбільш успішні операції російських спецслужб проходять у фотошопі. З попереднього аналізу цих матеріалів ми бачимо брехливі викривлені цифри по втратах з обох сторін і частину інформації, зібраної з OSINT-джерела 

Якщо говорити про потреби української армії, то ні для кого не є секретом, що Україна ставить питання і про авіацію, танки, боєприпаси, які дійсно потрібні для швидшого звільнення українських територій. Все інше — будемо чекати офіційних коментарів», — заявив Андрій Юсов.

Він наголосив, що контрнаступ буде, головні плани ворог побачить і відчує на собі на полі бою.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.