У США відреагували на заяви росії про захоплення Бахмута

Міністерство оборони США публічно не розкриватиме власні оцінки того, чи справді росія повністю захопила місто Бахмут на Донеччині, але визнає, що російські сили контролюють значну його частину.

24.05.2023
У США відреагували на заяви росії про захоплення Бахмута

Про це на брифінгу 23 травня повідомив речник Пентагону Патрик Райдер, передає “Європейська правда”.

“Нам відомо, що росія справді утримує значну частину території Бахмута та його околиць, але, за нашою оцінкою, українці продовжують вести бойові дії поблизу Бахмута”, – заявив він у відповідь на питання, чи контролює рф місто.

У ніч проти 21 травня Міністерство оборони росії повідомило про нібито захоплення Бахмута після багатомісячної наступальної кампанії. Українська сторона заявляє, що армія продовжує контролювати частину Бахмута.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.