У Львові 4 полонені бойовики так званої “лнр” отримали по 13 років тюрми

На початку вересня 2022 року під час бойових дій на лінії безпосереднього збройного зіткнення їх взяли в полон у складі збройних сил рф.

31.03.2023
У Львові 4 полонені бойовики так званої “лнр” отримали по 13 років тюрми
Фото: умовне

У Львівській обласній прокуратурі повідомили, що суд визнав чотирьох громадян України винними у державній зраді, участі у терористичній організації та діяльності не передбачених законом збройних формувань.

Їх засудили до 13 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Прокурори довели, що засуджені – мешканці Луганщини у лютому 2022 року, перед початком повномасштабного вторгнення рф добровільно перейшли на бік ворога та вступили у незаконне воєнізоване формування так званої “лнр”.

Після початку збройної агресії вони виконували бойові завдання на території Харківської області.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.