На Франківщині посадовці виправних колоній намагалися нажитися на праці ув’язнених

Двом помічникам керівників виправних колоній повідомили підозри.

05.02.2024
На Франківщині посадовці виправних колоній намагалися нажитися на праці ув’язнених

Як повідомляє Державне бюро розслідувань, чоловіків підозрюють у нелегальному продажу виготовленої ув’язненими продукції.

В одній з виправних колоній ув’язнені майстрували печі-буржуйки, в іншій — набори для гри у шахи та нарди.

“До помічників звернувся підприємець з пропозицією гуртової закупівлі їхньої продукції. Фігуранти запропонували придбати все за готівку, без укладення офіційних угод”, — йдеться у дописі.

Слідчі ДБР затримали підозрюваних під час отримання грошей. Один з помічників отримував 114 тисяч гривень, другий — 160 тисяч гривень.

Двом працівникам виправних колоній повідомили підозри за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення до 10 років.

Слідчі з’ясовують, чи причетні до корупційних справ інші працівники колоній.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.