У Львові судитимуть двох бойовиків «днр» та «лнр»

Зрадники добровільно перейшли на бік ворога та воювали проти ЗСУ.

23.01.2024
У Львові судитимуть двох бойовиків «днр» та «лнр»

Як повідомляє Львівська обласна прокуратура, чоловіки вступили до незаконних збройних формувань «народної міліції» псевдоутворень «днр» та «лнр».

Мешканець Донецька був зарахований до 114 батальйону «народної міліції» терористичної організації «днр», він виконував обов’язки стрільця. Він також забезпечував безпеку місць перебування збройних сил фр у Донецькій області.

Інший обвинувачений, мешканець Луганщини, був зарахований до військової частини 69647, що входить до 2-го армійського корпусу військ рф. А пізніше воював на боці країни-агресора вже у незаконного збройного формування «народної міліції» терористичної організації «лнр».

У липні 2023 року обвинувачених взяли у полон на території Донецької області.

Прокурори скерували до суду обвинувальний. Чоловікам інкримінують державну зраду, участь у терористичній організації та діяльності не передбачених законом збройних формувань (ч. 1, 2 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України).

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.