Львівська ОВА скерувала на потреби ЗСУ 100 млн грн

Кошти скерували виключно на дрони та бойові безпілотники різних типів.

22.04.2024
Львівська ОВА скерувала на потреби ЗСУ 100 млн грн

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Більшість грошей отримають військові частини, які дислокуються на Львівщині: 24 ОМБр імені короля Данила, 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, 45 окрема артилерійська бригада Збройних Сил України, Бригада – “Чорний ліс”, 7 прикордонний Карпатський загін, 63-тя окрема механізована бригада, 103-тя окрема бригада територіальної оборони ЗСУ та 125 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ.

“Підсилимо також інші підрозділи, які боронять нашу землю – Головне управління розвідки Міністерства оборони України, Національна гвардія України, 3 окрема штурмова бригада і 92 окрему штурмову бригаду“, – зазначив очільник ЛОВА.

Зокрема, гроші виділили у межах програми «Безпечна Львівщина».

“Дякуємо нашим захисникам та захисницям за звитягу. Закликаю територіальні громади Львівщини також невідкладно виділити кошти з місцевих бюджетів на засоби для протидії ворогу. Підтримка Сил оборони – абсолютний пріоритет!” – наголосив Козицький.

Нагадаємо, на початку місяця Львівська ОВА скерувала на потреби оборонців 37,5 мільйонів гривень, а минулого тижня ще 40 млн скерували на допомогу ЗСУ.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.