Sky News: Борис Джонсон не претендуватиме на посаду премʼєр-міністра Великої Британії

20 жовтня 2022 року премʼєр-міністр Великої Британії Ліз Трасс подала у відставку.

24.10.2022
Sky News: Борис Джонсон не претендуватиме на посаду премʼєр-міністра Великої Британії

Згодом стало відомо, що Борис Джонсон не претендуватиме на посаду премʼєр-міністра Великої Британії. Про це пише Sky News.

У заяві колишній премʼєр підтвердив, що мав підтримку більш як 100 депутатів Консервативної партії, але дійшов висновку, що «це просто невідповідний час».

Джонсон також сказав, що, хоча його «приваблює» підтримка колег, «не можна ефективно керувати, якщо у вас немає обʼєднаної партії в парламенті».

Кілька давніх союзників пана Джонсона, зокрема Суелла Брейверман і Стів Бейкер, підтримали Ріші Сунака. Наразі той є лідером, бо набрав уже 144 голоси.

Нагадаємо, 20 жовтня 2022 року премʼєр-міністр Великої Британії Ліз Трасс подала у відставку. Вона була на посаді лишень 45 днів. Вже наступного тижня, до 31 жовтня, Консервативна партія обере нового лідера, а отже і нового премʼєра.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.