Перед вторгненням в Україну путін погрожував Джонсону ракетним ударом

За словами Джонсона, путін був дуже фамільярний під час “найбільш екстраординарного дзвінка”

30.01.2023
Перед вторгненням в Україну путін погрожував Джонсону ракетним ударом
Борис Джонсон

Колишній прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон заявив, що президент рф путін погрожував йому ракетним ударом під час надзвичайного дзвінка напередодні вторгнення в Україну. Про це пише BBC.

путін сказав тоді йому, що це займе “всього хвилину”.

Коментар путіна було зроблено після того, як Джонсон попередив, що війна стане “повною катастрофою” під час “дуже довгої” розмови у лютому 2022 року.

Джонсон попередив путіна, що вторгнення в Україну призведе до західних санкцій та збільшення присутності військ НАТО на кордонах росії.

Він також намагався стримати військові дії росії, заявивши путіну, що Україна не вступить до НАТО у найближчому майбутньому.

“У якийсь момент він погрожував мені і сказав: Борисе, я не хочу завдавати тобі болю, але з ракетою це займе всього хвилину. Весело”, – сказав Джонсон.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.