У Нідерландах затримали п’яного водія з українськими підробленими документами на ім’я Бориса Джонсона

Купити такі «водійські права» можна в туристичних магазинах України.

01.05.2023
У Нідерландах затримали п’яного водія з українськими підробленими документами на ім’я Бориса Джонсона

Поліція затримала у місті Гронінген, що на півночі Нідерландів, п’яного водія з підробленим водійським посвідченням. Документ був виданий нібито в Україні з іменем та фото колишнього прем’єра Великої Британії Бориса Джонсона.

Про це повідомляє місцевий мовник Oog.tv, передає Hromadske.

У ніч проти 30 квітня поліцейські під час патрулювання помітили автомобіль, який врізався у стовп. Поліція зупинила 35-річного водія. Спочатку він відмовився проходити тест на алкогольне сп’яніння, але згодом перевірка підтвердила, що він перебував за кермом у нетверезому стані.

Під час перевірки автівки патрульні також знайшли «водійське посвідчення» керманича родом із селища Зюйдхорн. Щоправда, «документ» був нібито виданий підрозділом ДАІ Києво-Святошинського району Києва зі строком дії до 3000-го року.

«Права» оформлені на ім’я колишнього прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона з його фото. Внизу красується: «Доброго вечора, ми з України!»

«На жаль для людини, ми не попалися на цю підробку», — повідомила поліція.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.