Шахраї спробували вкрасти гроші у львівських волонтерів

Аферисти представилися працівниками банку.

24.03.2023
Шахраї спробували вкрасти гроші у львівських волонтерів

Шахраї намагалися вкрасти гроші у львівських волонтерів. Про це “Львівській хвилі” розповів координатор волонтерської ініціативи “Львівський Лицар” Андрій Салюк.

За його словами, шахраї зателефонували та представилися працівниками банку, а потім сказали, що з рахунками щось сталося і дистанційно заблокували картку. Коли волонтер не повірив – почали грубіянити.

“Я повідомив, що розмову продовжувати не маю наміру, тому що такі речі телефоном не вирішуються. Після цього вони почали хамити. І саме те, що вони почали дуже агресивно спілкуватися, для мене особисто було додатковою аргументацією, що це дзвонять не з банку”, – розповів волонтер.

Волонтери вже відкрили нові рахунки. Зараз їм потрібна допомога. Вони збирають на біноклі, метеостанції, приціли та прилади нічного бачення.

PayPal:

lytsar2022@gmail.com

Нові волонтерські карти ПриватБанку:

5363542092944454

4246001003921503

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.