Посадовець Міноборони за хабарі переправляв ухилянтів за кордон

За свої “послуги” він брав 9 тис. доларів.

14.03.2023
Посадовець Міноборони за хабарі переправляв ухилянтів за кордон

Правоохоронці затримали посадовця Міністерства оборони, який за хабарі переправляв військовозобов’язаних за кордон. Про це інформує пресслужба Державного бюро розслідувань.

“Працівники ДБР затримали заступника начальника одного з управлінь Міністерства оборони України під час отримання ним хабаря у сумі 9 тис. доларів . Посадовцю повідомлено про підозру в незаконному оформленні документів про зняття військовозобов’язаного з військового обліку для безперешкодного виїзду за кордон”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за 9 тис. доларів чиновник готував висновок військово-лікарняної комісії про непридатність до військової служби. Посадовця затримали спільно з СБУ під час передачі документів та отримання грошей від одного з військовозобов’язаних.

За місцем проживання підозрюваного під час обшуків вилучили документи та військові квитки третіх осіб, виписки з медичних карт, аркуші з печатками військових частин, зброю без дозвільних документів та гроші в іноземній валюті.

Досудове розслідування триває. Слідство встановлює інших осіб, які можуть бути причетними до злочину. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.