Після вибуху в готелі на Луганщині загинули близько 200 окупантів

Вибухи пролунали в ніч проти 18 вересня на території колишньої автостанції, яку переладнали в готель і там дислокувались російські окупанти. 

19.09.2022
Після вибуху в готелі на Луганщині загинули близько 200 окупантів
Фото: ДСНС

Про це в етері телемарафону 18 вересня сказав голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. 

“Що стосується “бавовни”, то можу сказати, що вона відбувається влучно. “Бавовна” прилітає у готелі чи гуртожитки, де проживають представники російської армії. У них за останній час великі втрати. Тільки сьогодні вночі в Сватовому стався вибух у колишній автостанції. Там загинуло орієнтовно 200 солдат РФ. Зараз вони активно стягують війська на лінію фронту та готуються до оборони. Але склади теж підриваються і з боєкомплектом у них можуть бути проблеми. Окупанти повністю глушать зв’язок. Тривають перевірки місцевих”, – сказав Гайдай. 

Гайдай наголосив, що росіяни готуються до оборони – стягують особовий склад, техніку та створюються оборонні споруди. Голова ОВА додав, що ЗСУ можуть звільнити той чи інший населений пункт, але ціна цього буде надто високою. 

“Кожна операція буде ретельно продумана і реалізована, як це було на Харківщині”, – сказав Гайдай.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.