Підбитий російський танк жартома виставили на продаж у Литві

Таким чином литовців закликали до пожертв на підтримку України.

03.03.2023
Підбитий російський танк жартома виставили на продаж у Литві

Про це пише Delfi.

Оголошення про продаж танку, який експонується у Вільнюсі, з’явилося 2 березня на онлайн-майданчику для продажів Autoplius.lt. Автор надав розміри та рік виробництва, а комплектацію танка доповнив пральною машиною і туалетом. Крім того, він додав великий жартівливий опис, у якому порівнює танк з автомобілем. 

“Продається танк T-72Б у практично відмінному стані. Танк битий, але експлуатувався недовго – був один господар, 71-річний чоловік, який дуже дбав про транспортний засіб. Реально була лише одна далека поїздка від бєлгорода до Дмитрівки.

Пробіг не скручений. Танк не тонув, хоча була справа, коли їхав через одну річку. Остання країна реєстрації – росія, але в Литву імпортований через Україну. Брав участь у ДТП з Javelin, вистояв. Javelin ремонту не підлягає, а танк можна відремонтувати.

Техогляд дійсний до грудня 2023 року. Всередині – салон із чорної шкіри, три місця. Усі зручності – в комплектацію входить пральна машина і переносний туалет (фотографії додаються). Додається фото після виходу з салону.

Багажника немає, але речі можна перевозити, прив’язавши зверху, пробували не раз. Витрата палива немаленька, але можна обладнати газ – можу допомогти з контактами”, – пише автор оголошення. 

Він також зазначає “переваги” танка. Зокрема, просторий салон, хорошу звукоізоляцію, відсутність необхідності в ключах та зміні шин. 

“Ніколи не отримаєте штраф за паркування, бо немає двірників, за які можна було б покласти квитанцію. До речі, завжди буде безкоштовне місце для стоянки у Вільнюсі, в районі Жверинас, на вул. Героїв України – там гарантійний салон. Під час відпочинку на природі на дуло можна вішати гамак або сушити одяг. Двері відчиняються вгору. Є два люки, круглі, без скла”, – жартує автор. 

Зазначає він і недоліки: 

“Недоліки: немає підсилювача керма, погана передня видимість, немає парктроніків, немає кондиціонерів. Тому більше підходить для їзди в прохолодну пору – влітку всередині спекотно. Є трохи іржі, але її можна зняти. Щоправда, немає євростандарту – під час перетину кордону завжди бувають проблеми з митниками. Немає подушок безпеки, але до комплекту додамо 4 подушки з дому, дуже м’які”.

У кінці автор оголошення зазначає, що це ексклюзивний транспортний засіб, який точно приверне увагу на дорозі. 

“Увага жінок гарантована – я ледь припаркувався в центрі Вільнюса, як збіглися літні пані з червоними гвоздиками. Навіть чоловіки мені несли квіти.

Побачити танк можна в центрі Вільнюса. Про огляд домовтеся за номером 1482. Приймаються тільки дзвінки, на “маяки” і смс-повідомлення не відповідаю. Ціна договірна”, – йдеться в оголошенні.

Контактним номером вказали 1482 – благодійний номер фонду підтримки України Blue/Yellow. Портал, де розміщене оголошення, доповнив його приміткою, що це спосіб переказати на підтримку України 5 євро.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.