На Запоріжжі ЗСУ за добу знищили до 5 вантажівок із боєкомплектом

На цьому напрямку окупанти також втратили до 110 військових пораненими.

28.10.2022
На Запоріжжі ЗСУ за добу знищили до 5 вантажівок із боєкомплектом
Фото: умовне

Українські артилеристи поцілили ворожий склад і вантажівки із боєприпасами у селі Нововодяне на Запоріжжі, повідомили у Генштабі.

“За уточненою інформацією, підтверджено ураження живої сили та техніки противника. Знищено склад боєприпасів, до п’ять вантажівок з боєкомплектом та три гармати Д-30”, – йдеться у повідомленні.

У районах Токмака, Молочанська та Кінських Роздорів окупанти втратили пораненими до 110 військових, втрати вбитими ретельно приховуються.

Протягом 28 жовтня українські льотчики завдали 24 удари по скупченню ворожих військ і техніки. Підтверджено ураження 20 таких районів та чотирьох позицій ЗРК противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, шість районів скупчення ворога, чотири склади боєприпасів та інші важливі військові об’єкти окупантів.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.