На львівському “Шуварі” відбудеться перший ярмарок спаржі

На фудкорті ярмарку “СпаржаFest” відвідувачів чекає унікальна можливість спробувати спаржу у всіх можливих варіаціях.

29.04.2024
На львівському “Шуварі” відбудеться перший ярмарок спаржі

На ярмарку відбудуться кулінарні майстер-класи. Відвідучі зможуть продегустувати та навчитесь готувати смачні та корисні страви зі спаржі, а професійні шеф-кухарі поділяться своїми секретами та покажуть, як максимально розкрити потенціал цього неймовірного продукту.

Кожен матиме можливість спробувати спаржу у всіх можливих варіаціях.

“Від традиційних страв, які підкреслюють натуральний смак овочу, до інноваційних кулінарних шедеврів, де спаржа поєднується з неочікуваними інгредієнтами”, – зазначили організатори події.

Також серед відвідувачів відбудуться розіграші подарунків.

“Не пропустіть наші захоплюючі розіграші подарунків! Ви маєте всі шанси виграти чудові призи, які зроблять ваш візит на “СпаржаFest” ще більш незабутнім. Серед них – сертифікат на #ЗакупиНаШуварі номіналом у 10 тис грн! Приходьте, купуйте смаколики та вигравайте! Ваш день на ярмарку обіцяє бути незабутнім, сповненим нових вражень, знань та приємних моментів. На завершення цього чудового свята, вас чекає виступ відомих українських музичних виконавців, що додасть особливого колориту цій події.

Запрошуємо вас провести цей час з нами, насолоджуючись атмосферою першого СпаржаFest на гуртовому ринку “Шувар”!” – підсумували у дописі.

Ярмарок відбудеться 10 травня за адресою Проспект Святого Івана Павла ІІ, 4Б.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.