На львівському “Шуварі” збудують новий торговий павільйон

Нова дворівнева споруда загальною площею 5,2 тис м2, яка буде примикаючою до діючого павільйону HoReCa Center, створить додаткові комерційні площі для діючих та потенційних партнерів львівського “Шувару”.

02.04.2024
На львівському “Шуварі” збудують новий торговий павільйон

Про це повідомив директор гуртового ринку Іван Федишин.

Перший поверх об’єкта передбачатиме торгові площі для спеціалізацій – «солодощі, делікатеси та молочна продукція». На другому поверсі будуть розташовані офісні приміщення та оснащені складські площі.

Споруда буде устаткована сучасними вертикальними зв’язками та просторою рампою для зручного завантаження та розвантаження товарів. Така структура забезпечить зручне та ефективне поєднання логістики, адміністративних та торгових процесів.

Як зазначив Федишин, новий корпус стане логічним доповненням та потужним підсиленням для діючого об’єкта, який станом на сьогодні, є безумовним лідером за обсягами реалізації вищеназваних товарних груп на Західній Україні.

“Більше 30 років наша команда сумлінно працює над тим, щоб ринок “Шувар” став осередком росту та розвитку для підприємців. Ми пишаємося тим, що можемо сприяти процвітанню бізнесу нашого регіону та створювати нові можливості для всіх діючих та потенційних партнерів ринку «Шувар». Зокрема, це свідчить про довіру та визнання з боку бізнес-спільноти. Ми високо цінуємо таку підтримку та запрошуємо до співпраці партнерів у межах нашого нового проєкту. Більше деталей будемо повідомляти в ході будівництва”, – підсумував

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.