Лікар зі Львівщини незаконно видавав довідки військовозобов’язаним

У Золочівському районі Львівщини 76-річного завідувача відділення однієї з лікарень підозрюють у службовому підробленні.

01.08.2023
Лікар зі Львівщини незаконно видавав довідки військовозобов’язаним

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Лікар неодноразово підробляв та видавав неправдиві документи стосовно перебування військовозобов’язаних на стаціонарному лікуванні у медзакладі.

“Також вносив до автоматизованої системи неправдиву інформацію про їхню тимчасову непрацездатність”, — йдеться у повідомленні.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, — позбавлення волі строком від трьох до шести років. Також, якщо вину лікаря доведуть, його можуть позбавити права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років.

Досудове розслідування триває.

 

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.