Дворічного хлопчика з Бахмута тимчасово прихистили у львівській патронатній сім’ї

Станом на зараз під патронатом у Львові перебуває чотири дитини.

31.08.2022
Дворічного хлопчика з Бахмута тимчасово прихистили у львівській патронатній сім’ї
Фото: умовне

Для дворічного хлопчика з Бахмута знайшли тимчасову сім’ю у Львові, оскільки його батьки госпіталізовані. Певний час хлопчик перебував у лікарні Дніпра, потім його евакуювали до Львова. Про це 31 серпня повідомляє Львівська міська рада з посиланням на міське управління “Служба у справах дітей”.

Там розповіли, що батьки хлопчика постраждали через те, що недалеко від їхнього дому розірвався російський снаряд. Тож для дитини підшкали тимчасову сім’ю, яка про нього піклуватиметься.

В управлінні розповіли, що батьки постійно спілкуються з патронатною вихователькою та своїм сином. Патронатна вихователька відвідує разом з дитиною реабілітолога та логопеда. Хлопчик добре поладнав з дітьми в цій сім’ї: вони люблять разом гратися та проводити час. Як тільки батьки почуватимуться достатньо добре, вони зможуть забрати сина.

Тих, хто має досвід, належні життєво-побутові умови та бажання допомогти дитині, яка опинилася у складних життєвих обставинах, просять звертатися за необхідною інформацією за адресою: пл. Ринок, 1, каб. 519, тел.: 297-58-83.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.