Аеророзвідка показала, як ЗСУ зачищають Херсонщину

Бійці підрозділу аеророзвідки «Карлсон» показали, як разом із артилеристами нищать позиції російських загарбників на Херсонщині.

20.09.2022
Аеророзвідка показала, як ЗСУ зачищають Херсонщину
Скріншот з відео

Відео оприлюднили на ютуб-каналі підрозділу.

За словами військових, аби штурмові підрозділи могли йти в наступ та звільняти населені пункти Херсонської області, спочатку має відпрацювати артилерія. Зокрема, вдаривши по укріпленнях, боєкомплектах та техніці росіян. У цьому богам війни допомагають очі артилерії – аеророзвідка.

«Справа непроста – російські війська наче щури, зарилися в нори, і небезпечна – щойно засікають роботу БПЛА, б’ють по операторах та перешкоджають сигнал РЕБом. Попри це бійці підрозділу виявляють неабияку наполегливість і мотивованість знаходити танки та бази противника й передавати координати артилерії, яка влучними попаданнями очищає українські землі від окупантів», – розповіли розвідники.

Про підрозділ «Карлсон»

«Карлсон» – це добровольчий підрозділ аеророзвідки, що допомагає звільняти Херсонщину від російських окупантів. Частина бійців підрозділу до повномашстабної війні не знали армійської справи. Однак 24 лютого вони об’єдналися заради перемоги. За перші три місяці великої війни бійці «Плейбой», «Колега», «Оператор», Тарас та інші стали асами сучасної війни, спецами нових технологій і можливостей. Нині спецпідрозділ напрацьовує нові види бойових дій, щоб довести вогневу самодостатність до абсолютних можливостей.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.