Запам’ятайте: українці нікого не перемогли в 2 світовій, перемогли союзники і СССР

Українці воювали в складі радянської окупаційної армії і попри своє небажання вмирали за чужі інтереси і не отримали власної незалежної держави.

09.05.2024
Запам’ятайте: українці нікого не перемогли в 2 світовій, перемогли союзники і СССР

Ніякий нацизм не був переможений у 2 світовій війні. Була переможена нацистська Німеччина. Нацизм продовжував існувати в найгіршій гібридній формі в совєцькому союзі. Те, що москва робила з українцями до і після 2 світової це якраз і є нацизм чистої води.

Радянська армія = російська армія. І там і там нажаль воювали (воюють) в складі українці (зараз менше, на щастя).

Кожен пам’ятник радянському солдату це в першу чергу пам’ятник російському окупанту. Всі вони поставлені з наказу москви. Всі вони максимально цінні саме для москви. Їхня присутність в публічному просторі є тавром радянської окупації і символом нашого програшу у 20-х роках 20 ст.

Всі українці, які вважають, що 8 травня це день примирення, перемоги над нацизмом і закінчення 2 світової (в Європі) є обманутими. Бо що тоді на вашу думку робила УПА після 1945 року? Заважала примиренню? Цей день актуальний лише для всіх цих європейських лицемірів (в т.ч. і для німців), які спокійно розвивались у власних незалежних державах, допоки українці гнили по ГУЛАГах і лісах.

Всі, хто живе в Україні і досі вважає, що 9 травня день перемоги мають або гнити в підвалах СБУ, або пройти примусову лоботомію.

Антон Петрівський

Джерело

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.