В Івано-Франківську сталась масова бійка зі стріляниною

6 січня в Івано-Франківську сталась масова бійка зі стріляниною біля одного з ресторанів у центрі міста, поліцейські розпочали одразу декілька кримінальних проваджень

09.01.2024
В Івано-Франківську сталась масова бійка зі стріляниною

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

На місці події поліцейські знайшли чотири гільзи та пістолет. Учасників бійки не було.

Правоохоронці з’ясували, що в результаті бійки та стрілянини постраждав 24-річний іванофранківець. Чоловік самотужки звернувся до лікарні. Медики діагностували в нього поранення грудної клітки.

“Постріли, у результаті яких спричинено тяжкі тілесні ушкодження потерпілому, здійснив 19-річний житель Івано-Франківська. Правоохоронці встановили його місце перебування. Під час обшуку в його автомобілі знайшли та вилучили ще два предмети, схожі на пістолети“, — йдеться у дописі.

Підозрюваного затримали.

Також поліцейські з’ясували, що увечері 5 січня між потерпілим, який перебував з приятелем і дівчиною, та затриманим, який теж був з компанією, відбувся конфлікт, який завершився бійкою. В ній брали участь й інші учасники. Поліцейські встановили їхні особи.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

До слова, 7 січня у Винниках поблизу Львова також сталась стрілянина.  Хлопці стріляли у небо та кричали “це вам не Краснодар”. Зловмисників затримала поліція.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.