У Тернополі поліцейський намагався скоїти самогубство у відділку

Працівник поліції в приміщенні Тернопільського міського управління намагався скоїти суцид. Чоловік вистрілив у себе з табельної зброї.

24.07.2023
У Тернополі поліцейський намагався скоїти самогубство у відділку

Як повідомляє “Файне місто”, колеги знайшли його з пораненням і викликали швидку медичну допомогу. Наразі поліцейський перебуває у вкрай важкому стані, за його життя борються лікарі.

Випадок стався сьогодні вранці, 24 липня. 21-річний офіцер, оперативний працівник, заступаючи на чергування, отримав вранці табельну зброю. Після цього чоловік зачинився в кабінеті і вистрілив у себе.

На сьогоднішньому брифінгу поліції Тернопільщини щодо операції “Акциз” начальник поліції Сергій Зюбаненко прокоментував цю ситуацію:

“Працівник кримінальної поліції заступав на службу, отримав вогнепальну табельну зброю та намагався скоїти суїцид. Мною буде дана принципова оцінка, коли ми вивчимо всі обставини, які до цього призвели. Ніхто замовчувати нічого не буде. Зараз основне – це життя людини, за його життя борються лікарі. Зараз ми надаємо максимальну допомогу, яку можемо надати для того, щоб врятувати життя.
Не дам спекулювати на цій тематиці тому, що це життя людини. Чому так сталось – ми дамо оцінку, коли вивчимо всі обставини. Цим займаються зараз ДБР, прокуратура. Ми надаємо допомогу цьому, щоб з обставинами розібрались якомога швидше і прозоро, щоб нічого не замовчували, — каже про цей випадок нацальник поліції Тернопільщини.”

Наразі обставини, за яких трапилась трагедія, з’ясовують слідчі ДБР і прокуратура.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.