У Тернополі кіт врятував господаря від підриву гранати

До поліції звернулася родина підприємця, які розповіли, що вночі на їхньому подвір’ї пролунали вибухи, а зранку надійшло повідомлення з погрозами.

19.12.2023
У Тернополі кіт врятував господаря від підриву гранати

Як повідомив заступник голови Нацполіції Андрій Нєбитов, незнайомці вимагали терміново передати 85 000 доларів.

Правоохоронці розшукали вимагачів та провели 8 обшуків за місцем їхнього проживання. Оперативники вилучили мобільні телефони, патрони, порох та вибухонебезпечні предмети.

Встановлено, що виконавцем та організатором злочину є 63-річний чоловік, якому допомагав 47-річний мешканець Тернополя. О третій ночі зловмисник встановив саморобний вибуховий пристрій із таймером на автівку, яка була припаркована у дворі багатоповерхівки. Також він прикріпив до воріт приватного будинку гранату «Ф-1» на розтяжці та втік. Однак, кіт врятував своїх годувальників. Пухнастик, пробігаючи повз ворота, зачепив розтяжку та спровокував розрив.

\

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.