У могилі військового у Тернополі виявили гранати

10 травня на Микулинецькому кладовищі в Тернополі піротехніки вилучили гранати часів Другої світової війни. Їх виявили в частині цвинтаря, де хоронять загиблих військових.

10.05.2024
У могилі військового у Тернополі виявили гранати

Про це інформує Головне управління ДСНС у Тернопільській області.

Рятувальників о 10:36 повідомив працівник кладовища. Він розповів, що предмети, схожі на гранати, виявили під час копання могили.

Чоловік також сказав, що на цьому місці о 12:00 годині був запланований похорон.

На виклик вирушили піротехніки ДСНС. Вони обстежили навколишню територію та вилучили три бойові гранати часів Другої світової війни.

Вибухонебезпечні предмети транспортували до місця знищення.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.